top of page
cuina i catering logo 01 jpg web petit.jpg
titulo central de compres.png

Proveïdors homologats de contrastada experiència en el sector

El departament de compres, negocia i compara els preus del mercat per tal d'oferir els nostres clients unes llistes de preus molt competitives. Aprofita la central de compres i millora els costos actuals en la cistella de la compra. 

LOGOTIP 4 TINTES FONS TRANSPARENT.png
image001_1.png

Empresa proveïdora i distribuïdora per a hostaleria, restauració, alimentació i col·lectivitats. Certificació de Gestió de Qualitat ISO 9001:2015 , el Certificat de Registre d'operador del CCPAE (productes ecològics) i del Certificat de MSC de cadena de custòdia CoC (pesca sostenible).

Empresa amb més de 34 anys d'antiguitat que distribueix productes alimentosos en el sector de col·lectivitats, hostaleria i restauració.
Ofereixen un servei integral de qualitat amb productes de marca blanca competitius.

Enric Roca és sinònim de qualitat, una empresa dedicada a la fabricació i comercialització de tota classe de productes carnis. Disposa d'unes modernes instal·lacions a Súria (Bages - Barcelona), on s'ubica la fàbrica de 2.500m2. S'adrecen principalment a càterings, hostaleria i restauració.

El Grup Ros amb més de 90 anys en el sector, són referents en l'elaboració i comercialització a l'engròs de productes del mar frescos o congelats, precuinats i verdures congelades.

logo queralto para web.jpg

Queraltó Restauració és una empresa familiar especialitzada en la distribució de fruites i verdures fresques pel sector de l'hostaleria, restauració i càtering. Ofereix un servei de proximitat, personalitzat a Barcelona i la seva àrea Metropolitana.

LOGO ANA ECOLOGICA.png

Anna Ecologica 100% és un projecte que va néixer el 2008 amb el ferm propòsit d'apropar les produccions ecològiques i de proximitat als centres escolars. Actualment formem part de Grup Veritas, sent el canal per al proveïment a col·lectivitats de Supermercats Veritas.

image002.png

Amb més de 30 anys d'experiència en el sector de fabricació de detergents d'us professional, destinats al canal Horeca, Proquibsa és un partner referent en el sector de la neteja.

Altres proveïdors
logo romeu.png

Treballar amb els nostres proveïdors homologats tot són avantatges!
Total transparència, ràpida obertura del proveïdor, tota la documentació sanitària i les fitxes dels productes en un moment amb uns preus més competitius.

També podem assessorar-li o realitzar les compres de queviures controlant els estocs i millorant la part financera de l’empresa.

Vols saber com podem ajudar-te?

Demana informació sense compromís

bottom of page